V.15 – 25

Hej!

Nu känns det som att det är dags för en liten uppdatering i bloggen. Vi befinner oss just nu i vecka 25 i graviditeten och jag mår för tillfället väldigt bra. Den omtalade ”gyllene perioden” i graviditeten ska ju vara nu, och det visade sig stämma bra. Från att ha mått illa 24/7 i åtta veckor till att känna mig piggare och i bättre form, eftersom jag nu kan äta vad som helst igen och röra mig mer. Visst har jag haft en del ”gravidkrämpor” under denna tid också, som svullna ben, lindrig foglossning, ökad puls och högt blodtryck. Men i jämförelse med illamåendet, var dessa krämpor ändå en walk in the park, så att säga.

Vi var på rutinultraljud i vecka 20 och fick veta att allt såg fint ut och att vi väntar en liten flicka ❤️ Dom efterlängtade första rörelserna kom i vecka 21, och plötsligt kändes det så verkligt att det faktiskt ligger en liten person där inne. Sen dess har hon rört sig väldigt mycket och det är lika fascinerande varje gång man ser en liten utbuktning på magen.

Besöken hos barnmorskan fortsätter med jämna mellanrum och jag går dit en gång i veckan för att kontrollera blodtrycket, som ännu ligger på en hög, men okej nivå. Om det skulle bli högre, kommer dom att sätta in blodtryckssänkande medicin, men än så länge har det inte behövts.

För två veckor sen var det Pride i Stockholm! Vi gick tillsammans med regnbågsfamiljen, och det var så härligt och kul att se alla familjer som hade samlats och firade tillsammans!

???

Nu ser vi fram emot hösten och väntar med spänning på att få träffa lillan!

 

Här hittar du alla inlägg av Hanna & Tilda.