Äntligen är hon här, vår fina dotter!

Så plötsligt hände det, en dag efter beräknat datum valde hon att kika ut och se dagens ljus ❤️

Men vi tar de från början. Sist vi skrev i bloggen var vi i vecka 25, och den andra halvan av graviditeten har varit bra, speciellt fram till vecka 33 ungefär, då började jag känna mig tung och trött, och man kände hur hjärnan började ställa in sig mentalt på att föda. Man tänker mycket på förlossningen, drömmer att man föder och försöker läsa på för att känna sig så förberedd som möjligt.

Jag kände mig lugn när datumet började närma sig och de va med lite skräckblandad förtjusning och väldigt mycket förväntan jag vaknade mitt i natten med värkar. Så va det plötsligt dags! Tre timmar med värkar hemma, sen åkte vi till förlossningen.

Där (på Södertälje sjukhus) blev vi så väl emottagna. Hade kommit ganska långt i öppningsskedet när vi kom in och ungefär åtta timmar senare, med fantastiskt stöd från Tilda, så va hon plötsligt hos oss. Frisk, pigg och alldeles perfekt. Vilken fantastisk lycka! Vi blev kvar på förlossningen ett par dagar innan vi fick komma hem och bara va tillsammans vi tre ❤️

Vilken resa det har varit, och nu börjar ju de riktiga äventyret, att vara föräldrar! Sammanfattningsvis kan vi säga att vi är så otroligt nöjda och glada för den hjälp vi fått av vården. Från första till sista besöket har vi blivit bra bemötta och behandlade med respekt av all personal.

Nu väntar julen, och de ska bli så mysigt att få fira den första julen tillsammans som en liten familj. Tack för att ni läst vår blogg, och tveka inte på att ställa upp er i den där kön, vägen till barn kan kännas lång, men oj så värt det var väntan! ❤️God jul och gott nytt år från oss! ?

 

Här hittar du alla inlägg av Hanna & Tilda.