[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Enorm uppslutning under familjeevent för regnbågsfamiljer

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

Tapas och lemonad, fiskdamm för alla barn, en naturlig mötesplats för regnbågsfamiljer och en chans att ställa frågor till experter från såväl Livio som MamaMia. Drygt 300 personer samlades på Regnbågsfamiljens familjeevent som hölls i Stora Blecktornsparken i Stockholm under en eftermiddag under Europride.

 

– Jag är så otroligt lycklig över att det var sån uppslutning på eventet, det tyder på att behovet för en mötesplats för regnbågsfamiljer är stort och att vi var rätt ute när vi anordnade detta, säger Maria Moustakakis, grundare av Regnbågsfamiljen.

 

– För oss var det viktigt att stötta det här eventet för att visa att regnbågsfamiljer har en mötesplats även utanför Prideområdet, att det inte blir en ekonomisk fråga att mötas och träffa andra i samma situation. MamaMia finns både innan och under en graviditet och att man via vår mottagning har en naturlig plats att träffa andra regnbågsfamiljer är otroligt viktigt, säger Lotta Andreasson Edman, barnmorska på MamaMia.

 

För Ehlin Åhman och hennes familj var et viktigt att visa att dessa grupper och mötesplatser faktiskt finns på riktigt och inte bara är något som man pratar om.

 

– För oss var det viktigt att gå på det här eventet för att känna att vi för en gångs skull är är lite mer norm och inte så ensamma och för att mina barn ska se att dessa grupper faktiskt finns, säger Ehlin Åhman.

 

Se bilder från eventet

 

Sponsorer:
Tack till Lovetruck för fantastisk mat och dryck och tack MamaMia som gjorde det möjligt att bjuda på detta. Tack Livio och MamaMia som möjliggjorde fiskdammen och tack för att ni tog er tid att delta på evenemanget för att besvara frågor från alla oss som deltog.

 

 

 

Musik:
www.stockmusic.net
Artist: Zinnerman
Music: Flow

 

Den här podden sponsras av Livio. Livio Gärdet är Sveriges första och enda HBTQ-certifierade klinik i Sverige och har lång erfarenhet av donationsbehandlingar.

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]