Enorm uppslutning under event för regnbågsfamiljer

Grekisk mat, fiskdamm för alla barn, en naturlig mötesplats för regnbågsfamiljer och en chans att ställa frågor till experter från såväl Livio som MamaMia. Drygt 300 personer samlades på Regnbågsfamiljens familjeevent som hölls i Stora Blecktornsparken i Stockholm. 

 

– Det är helt fantastiskt att det kom så många familjer i år igen, det tyder på att behovet för en mötesplats för regnbågsfamiljer är stort och att vi var rätt ute när vi anordnade detta, säger Maria Moustakakis, grundare av Regnbågsfamiljen.se.

 

– För oss var det viktigt att även i år vara med och möjliggöra för familjer att mötas utanför prideområdet, att det inte blir en ekonomisk fråga att träffa andra i samma situation, säger Lotta Andreasson Edman, barnmorska på MamaMia. 

 

För Gabriella och hennes vänner var det viktigt att visa att dessa grupper och mötesplatser faktiskt finns på riktigt och inte bara är något som man pratar om.  – Mina barn påpekar ofta att vi säger att det är så vanligt med regnbågsfamiljer, men vi är mest med släkt och familjer som är mer kärnfamilj så det är mycket för deras skull som vi är här idag, säger Gabriella.

 

Sponsorer:  TACK till Livio Fertilitetscentrum, MamaMia, Jobzone Sverige Pixel Nordic AB och 
Tomas Sandström Redovisning för att ni gjorde detta möjligt. Kan inte med ord beskriva hur glada vi är över dagen. Ett extra tack till MamaMia och Livio Gärdet för att ni tog er tid att delta på evenemanget för att besvara frågor från alla oss som deltog.

 

Musik: Wille Alin