[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

”Du kanske får mina rynkor”

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

 

Längtan efter barn blev tillslut större än att vänta på den rätta att skaffa barn med. Därför åkte Jessica till Danmark för att inseminera. Jessicas vän och filmare Sara Andersson dokumenterade resan.

 

Filmen startar i bilen på väg till Danmark och avslutas på förlossningen. Däremellan får vi följa Jessica under graviditeten, höra hennes reflektioner och vad det var som gjorde att hon valde att skaffa barn på egen hand.

 

– Idag finns det så många olika konstelationer av familjer. Mitt mål när jag gjorde filmen var att våra regnbågsbarn ska slippa möta den debatt som pågått och pågår om vad som är ok och inte. Så ju mer kunskap och information som finns desto bättre, säger Sara Andersson.

 

Det här är Jessicas berättelse.

 

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]