[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Barn med sin partners ägg

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

För Elin och Sussi var chanserna att bli gravida i Sverige minimala. Därför valde paret att åka till Island istället för att få hjälp med en äggdonation inom paret, en behandling som inte är tillåten i Sverige.

 

Behandlingen innebär att befruktningen sker utanför kroppen med både donerade ägg från sin partner och donerade spermier.

 

I podden pratar vi bland annat om hur man går tillväga rent praktiskt, vilka utmaningar som varit tuffast under resans gång, hur en närståendeadoption fungerar och hur kroppen mår under behandlingen.

 

 

Musik:
www.stockmusic.net
Artist: Zinnerman
Music: Flow

 

Läs artikeln i samma tema; Barn med sin partners ägg

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]