[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

[/vc_column_text]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20″ down=”0″][vc_column_text]

9 dagar nu

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

Svettningar, illamående och humörsvängningar. Försöker orka med vardagen. Jobb, möten, vabb, lite mer jobb och sen att orka va en bra mamma och partner. Det är tufft.

 

Igår hade vi ett viktigt möte på jobbet med en extern kund och min kollega sa att jag var så brunbränd. Eh keh? Jag gick in på toa och kollade mig i spegeln och ja. Röd, flammig och blank av svett. Sådär roligt. Försöker dra ner på tempot, skippa stressen. Då går det ngt bättre.

 

Den här gången har jag nästan sluppit huvudvärk i alla fall, ngt som var ordentligt jobbigt förra vändan. Försöker se slutet och det är inte så många dagar kvar nu innan jag får börja med hormonsprutor. Då brukar det vända.

 

Men först måste mensen komma. Den bör komma mellan dag 7-12 och nu är jag ju på dag 9 🙂 så kom igen.


[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]