[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Kalastävling

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

 

Under maj månad kommer Regnbågsfamiljen och bokförlaget OLIKA att lotta ut böcker som utmanar stereotyper i samhället och som skildrar ett inkluderande samhälle där olikheter kan leva sida vid sida. Anledningen är att OLIKA firar tio år i år och det vill vi såklart fira ihop genom en fiskdamm där du har chans att fiska upp böcker. Så var med oss och tävla!

 

Först ut blir bilderboken Min familj (för 3-6- åringar) av Anna-Clara Tidholm där barn får räkna upp vilka de räknar som sin familj. Boken får sällskap av familjekortspelet Möjliga familjen som är en modernare och mer normbråkig version av Löjliga familjen, med kort illustrerade av de bästa svenska illustratörerna.

 

Andra böcker som ni har chans att vinna är fotbollsboken Snygg fint, Therese, baserad på fotbollsspelaren Therese Sjögrans barndom, Konrads klänning, Spionen på Spökskolan Rita och klura med Kivi (Kivi var första barnboken som använde hen). I slutet av maj har du även chans att vinna nyheterna Titta havet, illustrerad av den prisbelönte Maija Hurme från Finland, och Vi tvättar bilen, där två mammor, deras barn och en katt tvättar bilen tillsammans.

 

Så, hur gör du då för att tävla?

 

Varje fredag under maj månad kommer vi att lägga upp en bildutmaning på Instagram (@regnbagsfamiljen.se) som har en koppling till boken/böckerna du tävlar om.

 

Gör såhär:

  1. Följ @regnbagsfamiljen.se och @olikaforlag på Instagram
  2. Publicera en bild som kopplar ann till boken/böckerna du tävlar om (vi publicerar utmaningen varje fredag). Tagga bilden med #olikaregnbagar
    Tagga gärna 3 vänner som du vill tipsa om tävlingen, det är dock inget krav för att delta.
  3. Klar!
  4. Stort lycka till och happy Instagramming!

 

OBS! Om du inte har ett öppet Instagramkonto kan du även lägga upp din bild på Facebook i kommentarsfältet eller skicka en bild till vår inbox på Facebook eller Instagram.

 

Vinnaren presenteras på vår Instagram fredagen efter så följ oss @regnbagsfamiljen.se och OLIKA förlag @olikaforlag på Instagram.

 

Se alla tävlingsbidragen, vilken är din favorit?

 

Tävlingsregler: Tävlingen pågår under maj månad 2017. Du får bara bidra med bilder som du själv har fotat. Alla foton som är rätt taggade räknas som ett tävlingsbidrag och har en chans att vinna. OLIKA förlag och Regnbågsfamiljen.se förbehåller sig rätten att använda bilden, samt ta bort texter och bidrag som kan anses stötande eller som är olämpliga på annat sätt. Juryn består av personal från OLIKA förlag och Regnbågsfamiljen.se. Juryns beslut kan inte överklagas. Tävlingen är inte på något vis sanktionerad av Instagram.

 

Rabattkod: Under maj månad har Regnbågsfamiljens lyssnare och följare 20 procents rabatt i förlagets webbshop. Skriv in rabattkoden regnbågsmaj så dras rabatten från varukorgen.

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]