[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Frågor och svar från er läsare

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

 

Regnbågsfamiljen träffade Camilla Stenfelt, läkare och verksamhetschef vid den privata kliniken Fertilitetscentrum i Stockholm för att besvara frågor från er läsare om assisterad befruktning i Sverige.

 

 

Har kötiderna blivit längre sedan även ensamstående kvinnor, i april 2016, fick rätt till assisterad befruktning? Hur är det med rätt till syskonbehandling? Skiljer det sig mellan privata kliniken Fertilitetscentrum och Karolinska universitetssjukhuset? Och har du som HBTQ-person möjlighet att vända dig till en privat klinik i Sverige och vad kan du i så fall få hjälp med?

 

Det och mycket till kommer vi att ta upp i podden.

 

Camilla har under många år arbetat på Karolinska Universitetssjukhuset och kan såväl den privata som den landstingsfinansierade vården.

 

I podden kommer Camilla även att besvara alla frågor från er läsare.

 

 

Rättelse: I podden säger Camilla SKL, Statens kommuner och landsting, vilket givetvis ska vara Sveriges kommuner och landsting.

 

Musik:
www.stockmusic.net
Artist: Zinnerman
Music: Flow

 

Länkar:

Mer om priser för behandling och om Fertilitetscentrum:
Mer information om assisterad befruktning:

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]