[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”35″ padding_bottom=”110″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Besök oss under EuroPride i Stockholm

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”40″ down=”0″][vc_column_text]

PridePark

Kom och besök vårt tält inne i PridePark där vi samlar experter inom olika områden, där vi spelar in live-poddar och där du och din familj kan vara med i en fototävling och vinna en härlig goodiebag.

 

Fota din familj och vinn en härlig goodiebag

Hur ser din familj ut? Vi älskar familjer av alla dess slag. Så visa oss hur just din familj ser ut och var med och tävla!

 

På plats finns massor med festliga fototillbehör och en selfiepinne, så var med och tävla om en härlig goodiebag. För att vinna ska du ha publicerat din bild på Instagram under hashtaggen #minregnbågsfamilj och taggat bilden med @regnbagsfamiljen.se_ och @olikaforlag

 

Under veckan kommer vi att utse tre vinnare som belönas med en härlig goodiebag.

 

Experter på plats

 

I tältet kommer du att kunna ställa frågor till experter inom olika områden. Bland annat kommer Camilla Stenfelt från Livio Fertilitetscentrum (www.livio.se) att svara på olika frågor om hur behandling i Sverige går till och vad lagändringen som träder i kraft 1 januari 2019 betyder för HBTQ-personer.

 

Andra ämnen som vi kommer att ta upp är hur det fungerar med behandling utomlands, finns det andra alternativ om man åker utanför Sveriges gränser? Och hur är det med mödravården, behövs det en regnbågsmottagning år 2018? Det och mycket annat besvarar Lotta Andreasson Edman, barnmorska på MamaMia söder.

 

Adoption

 

Mathias och Emil övergav till en början alternativet att adoptera, men efter att ha undersökt andra alternativ påbörjade dom sin adoptionsresa. Efter ett drygt år som bestod av utbildning, hembesök från socialsekreterare och omfattande utredningar blev paret godkända för att få adoptera och 2016 föddes deras son. Kom och ställ dina frågor om adoption och hör dom berätta om deras resa till föräldraskap, från när två till tre, där det som man trodde var omöjligt blev möjligt.

 

Kontakta oss

 

Vad vill du att vi tar reda på? Vilka frågor tycker du att vi ska ställa till våra experter? Skicka in dessa till regnbågsfamiljen så tar vi upp dessa i våra livepoddar på plats. Och har du någon speciell gäst som du vill att vi bjuder in? Tveka inte att höra av dig.

 

Samarbetspartners och sponsorer

 

Regnbågsfamiljen är så glada över att kunna presentera Livio Fertilitetscentrum,
MamaMia och Älvsbyhus som samarbetspartners och sponsorer under EuroPride Stockholm 2018.

 

Mer om EuroPride 2018

Regnbågsfamiljsfest i Stora Blecktornsparken

 

 

 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]