[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” content_menu_fa_icon=”” text_align=”left” css_animation=””]

[vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” css_animation=””]

 

 

EuroPride 2018

 

[vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20 PX”]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20 PX”]

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20 PX”]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20 PX”]

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”20 PX”]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”0 PX”]

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

[vc_column][vc_row_inner use_row_as_full_screen_section_slide=”no” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”5″ padding_bottom=”10″ css_animation=””]

[vc_column_inner][vc_column_text]

[/vc_column_text]

[vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”10″ down=”0″][vc_column_text]

Tält i PridePark med fototävling, livepoddar och samtal med experter, familjeevent för över 200 regnbågsfamiljer och en fantastisk uppslutning i paraden.

 

– Jag är så otroligt glad och tacksam för den här veckan. Över att så många valde att besöka oss i PridePark, om det så bara var för att säga hej eller delta i vår fototävling eller för att spela in en livepodd. Att uppslutningen blev helt otrolig under vårt familjeevent, det visar verkligen på att det saknas en mötesplats för familjer. Att vi sedan avslutade med en hejdundrande fest i paraden får mig att bli sådär löjligt lycklig. Helt magiskt, säger regnbågsfamiljens grundare, Maria Moustakakis.

 

Familjefest

Under fredagen samlades drygt 300 vuxna och barn på Regnbågsfamiljens familjeevent i Stora Blecktornsparken. Det bjöds på tapas och lemonad från foodtrucken Lovetruck, det fanns experter på plats från såväl Livio som MamaMia, det fanns chans att lära känna andra och leka och alla barn kunde fiska upp en härlig goodiebag i fiskdammen.

 

– För oss var det viktigt att stötta det här eventet för att visa att regnbågsfamiljer har en mötesplats även utanför Prideområdet, att det inte blir en ekonomisk fråga att mötas och träffa andra i samma situation, säger Lotta Andreasson Edman, barnmorska på MamaMia.

 

För Ehlin Åhman och hennes familj var det viktigt att visa att regnbågsfamiljer faktiskt finns på riktigt och inte bara är något som man pratar om. – För oss var det viktigt att gå på det här eventet för att känna att vi för en gångs skull är är lite mer norm och inte så ensamma och för att mina barn ska få se att dessa grupper faktiskt finns på riktigt, säger Ehlin Åhman.

 

Veckan avslutades med en makalös uppslutning i Prideparaden.
– Jag tittade bakåt efter ungefär halva sträckan och möttes av ett hav av regnbågsfamiljer och många fortsatte att hoppa in längs vägen också. Det var fest, kärlek och så roligt att vi var så många som ville fira allas rätt att skaffa familj med vem/vilka man vill, säger Maria Moustakakis.

 

Sponsorer

Regnbågsfamiljen är så glada över att Livio Fertilitetscentrum och MamaMia valde att gå in som samarbetspartners och sponsorer under EuroPride i Stockholm.

 

Podd från Pride om adoption och föräldraskap
Podd från pride om nya lagändringen kring familjebildning

Podd: Enorm uppslutning under familjeevent för regnbågsfamiljer

 

Sagt om Regnbågsfamiljen.se under Pride

 

 

Se bilder från eventet i Stora Blecktornsparken
[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”25″ down=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]